Sportraad Boutersem

buitengewoon sportief

Subsidies sportjaar 2018-2019

Dit dossier moeten ingevuld worden voor 25/10/2019. Gelieve de bewijsstukken te mailen voor 25/10/2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bezorgen aan de sportdienst tijdens de kantooruren.

Klik hier om het nieuwe subsidiereglement te downloaden.


Onder de verenigingen die voldoen aan de hogervernoemde voorwaarden zullen de gemeentelijke toelagen verdeeld worden volgens het hierna beschreven puntensysteem:

Basiscriteria subsidies (25 % van de totale subsidiepot)

Indien de voorziene subsidies niet toereikend zijn, worden ze procentueel verminderd. Een basissubsidie zal maximum 100 euro bedragen.

Voor het verkrijgen van de eerste helft (50 euro) van die basissubsidie worden de volgende eenvoudige criteria gehanteerd waaraan de vereniging moet voldoen:

  1. de club komt in aanmerking voor subsidies van de gemeente Boutersem op advies van de sportraad conform artikel 3 van dit subsidiereglement.
  2. Blijvend aan alle erkenningsvoorwaarden voldoen en dit steeds kunnen aantonen.
  3. de club organiseert actieve sportactiviteiten(training, wedstrijd, tornooi,…) en heeft een actieve sportwerking op het grondgebied van de gemeente Boutersem. (conform artikel 3)