Sportraad Boutersem

buitengewoon sportief

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Invalid RSS link or you're not allowed to read this Picasa gallery or album.

Wat is Sportelen?

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wél belangrijk dat je tijdens het sporten eens kunt bijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt!   Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is zeker geen nieuwe sport, maar wel een nieuw begrip. Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Want bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning. En het allerleukste aan Sportelen is niet dat het ook gezond is, maar wel dat je het samen doet. Op deze website vind je dan ook allerlei activiteiten, clubs en organisaties waar je dat kan doen én Sportelvrienden om dat mee te doen. (tekst sportelwebsite: www.sportelen.be)

 

Sportelactiviteiten kan je terugvinden op de startpagina in de sportkalender van Boutersem en op de website van sportelen.

Volg ons ook op facebook

Uitreiking eerste sportelpas 2015 door schepen van senioren

1ste runner-up Supersportgemeente 2014

Hartelijk dank aan alle medewerkers die mee geholpen hebben om deze prijs te halen. 

Filmpje van vorig jaar

 
 

Activiteiten

Danshuis Bouterserm

  

Vitaliteit 50+

Deze les is toegankelijk voor iedereen. Er wordt niet gesprongen. In deze les worden simpele en doeltreffende oefeningen gegeven voor het hele lichaam. We werken met attributen zoals gewichten en elastieken. Mensen met blessures of fysieke klachten krijgen aangepaste oefeningen. Dit alles gebeurt op rustige muziek. Een zuchtje en een lachje zullen hier niet ontbreken.(tekst website: www.danshuisboutersem.be)

Wanneer? elke maandag en vrijdag van 10.15 tot 11.15 uur

Plaats: Sport'o'droom Boutersem

info

Yoga +

Wanneer? vrijdag van 11.15 tot 12.15 uur

Plaats: Sport'o'droom Boutersem

Prijs: 30 euro voor 10 lessen 50 euro voor 20 lessen.

info