Sportraad Boutersem

buitengewoon sportief

bannerSportgala

 

Nomineer je kandidaten voor het Sportgala

Sport speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Ook de gemeente Boutersem levert inspanningen om zoveel mogelijk inwoners, recreatief of competitief, aan het bewegen en sporten te krijgen. Elk jaar huldigen het gemeentebestuur en de sportraad de sportievelingen uit de gemeente die het voorbije jaar een bijzondere prestatie leverden. De trofeeën worden op het Sportgala uitgereikt.Wie komt er in aanmerking

  • Alle sportverenigingen die hun maatschappelijke zetel te Boutersem hebben en die een vermeldenswaardige sportieve prestatie geleverd hebben
  • Elke inwoner van Boutersem die een vermeldenswaardige sportieve prestatie geleverd heeft.
  • Elke onderwijsinstelling gevestigd te Boutersem die een vermeldenswaardige sportieve prestatie geleverd heeft.
  • Elke inwoner die de uitstraling van de gemeente Boutersem op sportgebied in de kijker heeft gesteld.
  • Kampioenen en bekerwinnaars: Alle provinciale, nationale en internationale kampioenen en bekerwinnaars van een officiële competitie. Ook ploegen die via de eindronde promoveren komen in aanmerking.
  • Elke vrijwillger die dagdagelijks bezig is met de club/vereniging. Wil je hem/haar in de spotlights zetten, dan kan dat via deze manier. Ken jij iemand die zich extra inzette om de club draaiende te houden of met nieuwe ideeën kwam om inwoners te blijven motiveren om te sporten? Misschien verdient die inwoner het om eens onder de spotlights te komen?

Voor de kampioenen & bekerwinnaars hanteren we onderstaande matrixtabel. Al de laureaten die prijzen gehaald hebben in onderstaande categorie komen in aanmerking.

20190905 maxtrix kandidaten

 

Voordrachtformulier prestaties 2022 & 2023

Belangrijk:

  • Slechts 1 ploeg/individu per voordrachtformulier invullen
  • Uiterste inzenddatum 17 november 2023

 

Gegevens kandidaat/club/school
Informatie voordracht

Graag hadden wij een gedetailleerde omschrijving van de sportieve prestatie of verdienste van de voorgedragen persoon, ploeg, school...
Dit dient steeds gestaafd te worden met de nodige officiële documenten, persartikels, foto's ...

Hoe gebeurt de aanvraag om genomineerd te worden

De sportverenigingen, de inwoners en de onderwijsinstellingen kunnen via een formulier een kandidaat schriftelijk voordragen. Dit formulier zal ter beschikking gesteld worden via de site van de sportraad. Deze voordracht dient ten allen tijden grondig gemotiveerd te zijn met onder andere uitslagen, beeldmateriaal, prestaties, alles wat in het voordeel van de kandidaat kan zijn.

Termijn om genomineerd te worden

De aanvragen moeten uiterlijk op 17 november 2023 toekomen bij de sportraad. Het referentiejaar waarbinnen de voordracht dient te refereren naar het jaar 2022.

Hoe verloopt de toekenning van de nominatie?

Een jury die bestaat uit de leden van het dagelijks bestuur van de sportraad, de sportfunctionaris en de schepen van sport zal vanaf 31 oktober oordelen over de juistheid en de waarde van de geleverde prestaties. Op basis hiervan zullen de nominaties aan de betrokkenen bekendgemaakt worden. De bekendmaking van de winnaar zal gebeuren tijdens de huldiging zelf.